Doneren

Help Kaat mee op de been door vandaag nog te doneren. Alle donaties gaan rechtstreeks naar haar behandeling. En blijft er een bedrag over? Dan helpen we daar andere MS-patiënten mee. Hoe dan ook: jouw donatie telt!

Jouw donatie is veilig en anoniem: wij publiceren in verband met de privacy wetgeving geen gegevens van donateurs.

 

Onze stichting is een ANBI

De actie ‘Red Kaat’ is een initiatief van de stichting Wijstoppenmsvoor, speciaal opgericht om Karien te helpen met het crowdfunden voor haar behandeling. De stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft een zogenaamde ANBI-status. Dat betekent dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook dat Karien’s MS wordt stopgezet? Meehelpen om haar stamceltransplantatie te realiseren kan heel eenvoudig: klik op ‘Doneer nu’ en doe meteen veilig online een donatie via IDEAL. 

Liever overmaken naar ons rekeningnummer? Dat kan uiteraard ook. De gegevens zijn NL35 INGB 0007.386.328 t.n.v. de Stichting Wijstoppenmsvoor. Vermeld in je omschrijving dat het bedrag bestemd is voor RedKaat. Ieder bedrag, hoe klein of groot ook, is meer dan welkom!

[give_form id=”22567″]

Powered By WordPress | FT Charity NGO